Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
ЯКІСТЬ ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ (ВІДЕО) PDF Друк
Вівторок, 15 серпня 2017, 19:02

avtobusi

Що сьогодні робить перевізник для того, щоб створити комфортні та безпечні умови для пасажирських перевезень? У найкрупнішій у Кривому Розі компанії-перевізнику «ПівнічТранс» стверджують:  підприємство намагається оновлювати свій парк, щоб покращити умови для  пасажирів як на міських, так і на  міжміських маршрутах. Втім, начальник відділу експлуатації змушений констатувати: через кризу в країні та на підприємстві сьогодні здебільшого оновлюють та ремонтують старі автобуси та маршрутки.

Комфорт перш за все – це безпека, стверджують співробітники автотранспортного підприємства. Перед тим, як маршрутка чи автобус відправляється в рейс, медсестра перевіряє тиск та наявність алкоголю в організмі водія. Тільки після цього за справу береться механік.  

Диспетчер міського Автовокзалу перед відправленням автобусу у рейс перевіряє наявність оригінальних документів у водія. Це – одне з правил, яке працює на безпеку пасажира.

Тимофій зазвичай надає перевагу легальним перевізникам.  Каже,  це безпечніше та надійніше. Комфортом у салоні більш-менш задоволений.

Тож ж поки що для повного оновлення автопарку грошей у перевізників немає, пасажирам доводиться користуватися старими відремонтованими маршрутками та автобусами. 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити