Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
Телепроекти

ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНІ І ПУБЛІЦИСТИЧНІ ПРОГРАМИ

Новий курс

Постійне, всебічне висвітлення ходу реалізації та обговорення основних реформ, що тривають в державі, роз’яснення основних засад цих перетворень, роль та участь громад у їх обговоренні, законодавчі ініціативи щодо внесення змін до діючих правових актів, тощо. Реформи в економіці - як фактор розвитку держави. Впровадження положень реформ у системі ЖКГ, медичній галузі, освіті на місцевому рівні. Подальше реформування пенсійної системи. Побудова нової моделі місцевої влади з урахуванням інтересів держави, регіону, територіальної громади, місцевого бізнесу, підприємств та установ. Інформування про виконання державних програм Президента, Уряду, Верховної Ради України. Роз’яснення положень реалізації регіональної політики, стратегії подолання бідності, зайнятості населення, забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення.

Кривбас – Центр (новини)

Інформаційні репортажі про події соціального, економічного, культурного характеру в регіоні, державі, про хід виконання національних, державних, регіональних програм. Висвітлення діяльності містоутворючих підприємств. інформування про роботу профспілок, громадських організацій, волонтерского руху. Позитивні зрушення у освітній та медичній галузі. Події культурного та спортивного життя міста. Висвітлення різних аспектів життя в країні: реформа ЖКГ, екологія, функціонування систем життєзабезпечення, транспорту, охорона праці, безпека руху, захист прав споживачів, реалізації положень Конституції України.

Кривбас: день за днем

Підсумкова, щотижнева інформаційно-аналітична програма: аналіз, коментарі фахівців щодо злободенних питань життя міста, економії енергоресурсів, реалізація регіональних соціально - економічних програм, проблеми екології. Обговорення інвестиційної привабливості регіону, підприємств міста. Діяльність АПК Криворізького району. Сюжети про перебіг значущих заходів, подій. Розширені репортажі на теми правового виховання та профілактики правопорушень. Теми боротьби з корупцією, організованою злочинністю, тероризмом.

Діалог

Обговорення у прямому ефірі різноманітних тем, проблем з життя регіону, вирішення питання соціальної активності громадян, поради, роз'яснення чинного законодавства, цінової політики. Аналіз законодавчих ініціатив. Диспути щодо політичного життя міста, діяльності партій, осередків, рухів. Знайомство з відомими, талановитими особистостями. Зворотній зв`язок із глядачами. Передбачено час для звітів Народних депутатів України перед виборцями згідно ЗУ "Про статус Народного депутата".

КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКІ ПРОГРАМИ

Календар подій

Висвітлення державних, релігійних та професійних свят, визначних подій, пам'ятних дат, ювілеїв та інших суспільно важливих подій у 2012 році. Розповідь про історію Дніпропетровщини, героїчний подвиг наших солдат у другій світовій війні, період голодомору та політичних репресій, новітню історію України. Найбільш важливі історичні дати, події та постаті. Сучасний погляду на цей день в історії. Спогади очевидців, свідків про історичне і героїчне минуле держави, міста, про визначні і трагічні події в житті народу України. Репортажі з пам’ятних місць, музеїв, коментарі фахівців до історичних фактів, подій, пам’яток, відеонариси про видатних діячів, творців української історії, культури.

Сучасник

Знайомство з творчими колективами, цікавими особистостями, пропаганда кращих зразків національної культури, виховання у громадян почуття національної свідомості та патріотизму, єдності і консолідації. Відродження національної самобутності, культурних надбань держави, регіону, розповідь про культурних діячів, що своїми роботами намагаються підняти загальний рівень культури суспільства.

 

НАУКОВО-ПРОСВІТНИЦЬКІ ПРОГРАМИ

Моя професія

Розповідь про представників професій та спеціальностей, що користуються популярністю на ринку праці. Рекомендації та консультації працівників Центру зайнятості. Висвітлення заходів з питань працевлаштування та профорієнтації.

Аспекти життя

Хід виконання реформування медичної галузі в державі. Впровадження в дію системи "родинний лікар". Реалізація державної політики щодо підтримки сімей. Висвітлення питання «батьки і діти». Підтримка неповних, багатодітних та малозахищених родин, висвітлення досвіду створення прийомних сімей, соціальний захист безпритульних громадян, розв’язання проблем соціального захисту інвалідів та забезпечення їх прав. Протидія торгівлі людьми, становище жінок в Україні. Пропаганда здорового способу життя, профілактика і лікування захворювань на ВІЛ/СНІД, шкідливих звичок. Попередження давіантної поведінки мододі. Стан реалізації державної політики щодо репродуктивного здоров’я нації. Репортажі із змагань, знайомство з спортсменами, тренерами, ветеранами спорту; участь спортсменів у Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу та Європи.

ДИТЯЧІ ПРОГРАМИ

Нова хвиля

Добірка сюжетів про дітей, дитячі колективи, школу, спорт, захоплення. Поради дітям і батькам. Захист прав дітей, застереження від негативного впливу вулиці. Збереження національних родинних традицій.Висвітлення проблем освіти, становлення молоді. Сприяння пропаганді здорового способу життя, духовних цінностей, молодіжних ініціатив, молодіжного руху. Реалізація прав дитини, молоді. Державні пріоритети у молодіжній політиці, підтримка молодих сімей.

Юні експерти

Погляди, думки та розмірковування дітей та юнацтва щодо різноманітних "дорослих" питать. Формування серед малечі, школярів, студентства індивідуальної особистості. Нові та своєрідні юнацькі світоглядні підходи до розуміння, сприйняття сьогодення. Реалізація творчих здібностей, талантів серед молоді та юнацтва.

ІНШІ ПРОГРАМИ

Соціальна реклама

Відеоролики з питань захисту прав громадян, профілактика негативних явищ у суспільстві (СНІДу, наркоманії, тютюнопаління, алкоголізму), техніка безпеки, проблеми людей з обмеженими можливостями. Повідомлення МНС, оголошення щодо дотримання правил пожежної безпеки та користування побутовими газовими приладами.