Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
РЕМОНТ ШКОЛИ-ІНТЕРНАТУ №7 (ВІДЕО) PDF Друк
Середа, 13 вересня 2017, 19:26

internat 7

Криворізька санаторна школа-інтернат № 7 – один із небагатьох закладів регіону, який фінансується з обласного бюджету. Два роки тому тут капітально відремонтували дах спальних корпуси і привели до ладу кімнати, які постраждали від протікання. Однак минув час, і почала деформуватися споруда навчального корпусу, виникла нагальна необхідність укріплення фундаменту.

Оскільки школа-санаторій приймає дітей з діагнозом “сколіоз” з усього регіону, і такі школярі потребують спеціальних умов лікування та навчання, цьогоріч з обласного бюджету було виділено близько 6 мільйонів гривень на капітальний ремонт закладу.

Новий навчальний рік учні школи-санаторія зустріли в оновлених і затишних кімнатах. Наразі тут навчаються більше 300 дітей різного віку, з 1 по 9 клас включно. В навчальному корпусі вихованці проводять багато часу: уроки плюс вечірня підготовка, крім того, учням  із таким захворюванням, як сколіоз, необхідно під час занять змінювати позу. Частина дітей навчається лежачи, що вимагає комфортної температури в приміщенні і безпечних умов.

В комплекс лікування вихованців цієї школи-інтернату входять фізіотерапевтичні процедури, лікувальна фізкультура, спеціальні вправи. Нове обладнання для процедурних кабінетів заклад отримав у 2015 році, цьогоріч  виділили кошти і на необхідну діагностику.

Діти перебувають тут цілодобово, тому керівництво закладу зараз розглядає варіант переобладнання спальних кімнат – за моделлю сімейного типу. Це дасть можливість створити додатковий затишок для вихованців, і добре, коли вдасться це зробити у наступному році.
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити