Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
РЯТУВАЛЬНИК З КРИВОГО РОГУ СТАВ ПРИЗЕРОМ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ (ВІДЕО) PDF Друк
Вівторок, 15 серпня 2017, 19:23

spasatel peremoga

Криворізький рятівник Анатолій Ващенко став призером Всеукраїнських змагань RAСE NATION (рейс нейшн) «Гонки нації», що проходили в Одесі. Серед професійних спортсменів криворіжець показав один з кращих результатів – на дистанції з перешкодами довжиною у 5 кілометрів Анатолій Ващенко став другим.

 На масштабні змагання з кросфіту, що пройшли в Одесі, Анатолій Ващенко поїхав у складі команди професійних спортсменів. Займатися кросфітом криворізький рятівник почав усього півроку тому, проте, це не завадило йому показати один з кращих результатів на найважчій  дистанції. Каверзна смуга передбачала і біг з вантажем, і подолання водних бар’єрів. У віковій категорії 30+ Анатолій став став другим. 

У службі порятунку Анатолій Ващенко працює вже сім років, останні кілька років обіймає посаду начальника 26-ї пожежної частини. Під час навчання у Черкасах займався гирьовим спортом, адже, як зазначає Анатолій, рятівник повинен мати гарну фізичну форму.

У Гонках нації приймали участь спортсмени з шести країн. У загальному заліку серед більш ніж 120-ти учасників Анатолій став п’ятим. Забіг Сили, у якому пожежний фінішував другим, став ще одним підтвердженням сильного характеру та цілеспрямованості чоловіка. Наступні змагання, у яких Анатолій планує взяти участь вже разом з дружиною, відбудуться у День Незалежності у Довгинцівському районі.РЯТУВАЛЬНИК З КРИВОГО РОГУ СТАВ ПРИЗЕРОМ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити