Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
ЗАПОВІТНІ КВИТКИ НА ПОТЯГИ (ВІДЕО) PDF Друк
Понеділок, 17 липня 2017, 18:12

ukrzaliznicya

Кривий Ріг відпочиває. Квитки на пасажирські потяги в напрямку Півночі, Півдня та Заходу розкуплені на два тижні вперед, завантаженість  пасажирського рухомого складу –  стовідсоткова. У 2017 році криворіжці подорожують менше, ніж у 2016. З 1 по 16 липня було продано на 1800 квитків менше, ніж у тому  році. Але напрямок на море перевантажений. Заповітні квитки у Генічеськ є в наявності тільки з четвертого серпня, а в Одесу – з двадцять четвертого липня. 

Як зазначає начальник пасажирського сектору Криворізької дирекції залізничних перевезень, проблема з купівлею квитків дійсно існує. На власному досвіді в цьому переконався, тому що сам купував квиток заздалегідь – за місяць до від’їзду. Для зняття напруги влітку курсують додаткові потяги до Херсону, Бердянську.

У тих мешканців Кривого Рогу, які заздалегідь готуються до подорожей у південному та північному напрямках, не виникло проблем з їх придбанням. Туристи, які сподівалися на те, що придбають квитки на пасажирський потяг у день від’їзду,  не змогли це зробити. Тому добиратися до Львова будуть електричками, з пересадками.

Тож купувати квитки влітку потрібно заздалегідь – за дві – три неділі вперед. Це можна зробити у касах залізничного вокзалу, вдома, онлайн на сайті УкрЗалізниці, або телефоном, за додаткові кошти. 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити