Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
ІННОВАЦІЇ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ ДО ВИШІВ 2017 (ВІДЕО) PDF Друк
Середа, 12 липня 2017, 19:57

vstupna kompania

Лілія Кривоногова, абітурієнтка з міста Кропивницький, хвилююче відкриває вступну кампанію в стінах приймальної комісії Криворізького економічного інституту. Маючи високі бали з сертифікату ЗНО, українська та англійська мови, історія України, дівчина сподівається, що вступить на бюджетне місце. Створивши електронний кабінет на сайті osvitavsim,  завантажила основні документи для вступу. Але платформа єдиної електронної державної освіти під час вступної кампанії так і не запрацювала, попри обіцянки Міністерства освіти.

А для абітурієнтів, які мають диплом молодший спеціаліст, потрібно принести документи особисто. Результат оцінок з екзаменів після закінчення середнього професійного закладу вважається основою для вступу до вишу. Така категорія майбутніх абітурієнтів не бере участі у ЗНО та  не створює електронні кабінети.

Кожен рік вступна кампанія змінюється: 2017 - не виключення. Цьогоріч можна подати сертифікати ЗНО на вибір: 2016 чи 2017. Кількість заяв обмежена до дев’яти. А в одному  ВНЗ можна обрати не більше чотирьох спеціальностей.

Нагадаємо, вступна кампанія діятиме з 12 по 26 липня. Основна подача заяв відбувається в електронному вигляді. Але є абітурієнти, які повинні подати документи особисто. Крім цього, з 29 червня по 25 липня потрібно створити особистий електронний кабінет та завантажити документи до вступу.

Та навіть о другій годині дня електронна реєстрація абітурієнтів так і не запрацювала. Вступники та співробітники вишів сподіваються на краще. Абітурієнти подадуть документи до вступу у виші, а приймальна комісія обробить заявки онлайн. 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити