Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ. КАРАТЕ. (ВІДЕО) PDF Друк
Четвер, 23 лютого 2017, 19:24

karate

На обласних змаганнях у Дніпрі наше місто представляли близько 50-ти спортсменів, вихованців криворізьких федерацій Фунакоши Шотокан карате та рукопашного бою та традиційного карате. Вони показали одні з кращих результатів, виборовши 20 квитків на всеукраїнські змагання, що відбудуться у Черкасах у квітні.

Юний самурай Павло займається карате вже рік і  встиг взяти участь у кількох міських та обласних змаганнях. На останніх, що пройшли у Дніпрі, він виборов дві золоті медалі.

Змагання проходили за традиційною схемою з використанням двох розділів – ката і куміте. Перший вид є своєрідною граматикою та складається з класичних елементів бійцівської техніки. Останній культивує суто практичне застосування вивченої програми.

Наступні змагання криворізьких самураїв відбудуться 25 лютого у Палаці молоді та студентів. Турнір присвячений пам’яті генерал-майора Олександра Радієвського, який загинув у зоні АТО в 2014-му році. Розпочнеться турнір о 9-ій ранку. Організатори запрошують усіх криворіжців приєднатися до змагань та підтримати своїх спортсменів.
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Счетчик PR-CY.Rank